Желе з журавлиною і смородиною

Желе з журавлиною і смородиноюЖеле з журавлиною і смородиною
Як приготувати желе з смородини та журавлини? Дізнайтеся рецепт приготування желе з журавлиною і смородиною, фото. Смачний десерт зі смородини та журавлини в домашніх умовах, рецепт желе з чорної смородини.

Інгредієнти

  • по 30 г журавлини, чорної смородини
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 100 мл. білого вина
  • 1 ст. л. желатину
  • 150 мл. води

Рецепт приготування

1. Желатин залити холодною кип’яченою водою і залишити на 40 хвилин для набухання. Воду злити. Потім набряклий желатин розчинити на водяній бані.

Желе з журавлиною і смородиною

2. Воду довести до кипіння, розчинити в ній цукор, охолодити і ввести підготовлений желатин, лимонний сік і вино.

3. Ягоди промити, укласти шарами у форми і залити желе. Дати застигнути.

Желе з журавлиною і смородиною

Готове желе подавати з печивом.

Желе з журавлиною і смородиною

Приємного смаку!