Шоколадні яйця з малиновим мусом

Шоколадні яйця з малиновим мусомШоколадні яйця з малиновим мусом
Шоколадні яйця з малиновим мусом – гарна ідея щоб приготувати на Великдень для дітей. Оригінальний та швидкий в приготуванні рецепт шоколадних пасхальних яєць. Вишуканий шоколадний десерт на Пасху.

Інгредієнти

  • Малина заморожена 150 г.
  • Шоколадні яйця 6 шт.
  • Вершки 100 мл.
  • Желатин 5 г.
  • Цукрова пудра 20 г.

Рецепт приготування шоколадних пасхальних яєць:

Ягоди малини розморозити, перетерти у блендері, потім протерти через сито, щоб видалити всі кісточки. Желатин залити 1 ст. л. води, дати йому набрякнути, розпустити в мікрохвильовці. Желатин з’єднати з малиною і ретельно перемішати.

Шоколадні яйця з малиновим мусом

Збити вершки з цукровою пудрою до пишної піни, додати порціями малинове желе і обережно перемішати.

У шоколадних яєць рівно або у вигляді зламів зрізати верхівку (для цього зручно використовувати ножиці з тонкими кінчиками або пінцет) і акуратно, намагаючись не зламати шкаралупу, вийняти «сюрприз».

Шоколадні яйця з малиновим мусом

Приготований мус ложкою викласти в шоколадні шкарлупки і помістити їх в холодильник на 30 хвилин.

Шоколадні яйця з малиновим мусом

Перед подачею солодкий десерт можна прикрасити ягодами малини, м’ятою або шоколадною стружкою.

Приємного смаку!
Джерело рецепту журнал Смачні рецепти №4 2013