Суфле «Пташине молоко» – кулінарний рецепт з фото

суфле пташине молоко

Суфле «Пташине молоко» – кулінарний рецепт з фото. Знайомі ласощі з дитинства, цей смачний бісквітний торт – ніжний та повітряний.

Рецепт приготування вишуканого солодкого десерту суфле «Пташине молоко».

Інгредієнти

Білки з яєць 4 шт.
Цукор 1 стакан
Шоколад 100 г.
Желатин 1,5 ст. л.

Суфле «Пташине молоко» – покроковий рецепт з фото

Замочити желатин в теплій воді, знадобиться 0,5 стакана води.

Через 20 хвилин нагріти суміш на водяній бані, желатин повинен повністю розчинитися.

Збити білки блендером. Додаємо потроху цукор і збиваємо до стійких піків.

додати цукор до білків

Продовжуємо збивати додаючи розчинений желатин.

додати желатин до білкової маси

Отриману масу вилиту у силіконову (або іншу) форму і рівномірно розрівняти.

Поставити масу у холодильник на 20 хвилин.

Розтопити шоколад на водяній бані.

Коли захолоне білкова маса, залити ії розтопленим шоколадом. Залишити до повного охолодження.

суфле пташине молоко

Готове суфле Пташине молоко обережно розрізуємо ножем і подаємо на стіл до улюблених напоїв.

Приємного смаку!