Торт «Наполеон» без випічки

Торт «Наполеон» без випічкиТорт «Наполеон» без випічки

Торт «Наполеон» самий улюблений в нашій родини, та коли нема часу випікати коржі існує швидкий та простий рецепт приготування торта «Наполеон» без випічки з печива з заварним кремом. Листкове печиво вушка найкраще підходить для приготування торта. На смак виходить дійсно як «Наполеон» – ніжний, смачний і м’якенький.

Інгредієнти

  • Печиво «Вушка» 600 г.
  • Яйця 3 шт.
  • Цукор 75 г.
  • Борошно 50 г.
  • Молоко 750 мл.
  • Ванільний цукор 1 пак.
  • Масло 100 г.

Рецепт приготування «Наполеон» без випічки з печива

Спочатку приготувати заварний крем для торта.

Яйця вбити в миску, добавити цукор, збити вінчиком.

Яйця вбити в миску, добавити цукор

Продовжуючи збивати, додати борошно, ванільний цукор, а потім молоко.

додати борошно, ванільний цукор, а потім молоко
додати борошно, ванільний цукор, а потім молоко

Суміш поставити на вогонь, варитися.

Коли закипить, варити ще 1-2 хвилини. Коли суміш охолоне, добавити вершкове масло кімнатної температури і збити міксером. Крем готовий.

заварний крем

Кожне вушко вмочити у крем і викласти у форму одне біля одного.

вушко вмочити у крем і викласти у форму

Викладати так шарами. Кожен шар вирівнювати ложкою, беручи трішки крему.

Викладати так шарами

Поставити у холодильник на 4-6 годин, краще на ніч, щоб добре просочився.

Поставити у холодильник на ніч

М’якенький торт Наполеон без випічки готовий, приємного чаювання!

торт Наполеон без випічки готовий, приємного чаювання