Шашлик на природі

Шашлик на природі

Смачний та соковитий шашлик зі свинини. Приготування шашлику на природі супроводжується веселим співом пташок. Ви дізнаєтесь як зробити гарний маринад для шашлику, та як смажити шашлики на природі.

Інгредієнти

  • Свинина, ошийок 2 кг.
  • Пекучий перець чилі 1 шт. (або мелена суміш перців)
  • Мед 3 ст. л.
  • Гірчиця мелена 5 ст. л.
  • Соєвий соус 100 мл.
  • Олія 50 мл.
  • Корінь імбирю 3-4 см.
  • Часник 1 шт.

Рецепт приготування

Помити м’ясо, порізати шматочками приблизно 4х4 см, якщо смажити на шампурах і 10х2 см якщо смажити на решітці.

Голівку часнику очистити, у зубцях зробити невеликі надрізи (не розрізати зубці навпіл і не подрібнюйте).

В каструлю з м’ясом добавити нарізаний свіжий перець чилі, або суміш перців. Корегуйте гостроту за власним бажанням.

Корінь імбиру почистити та натерти на мілку тертку, віджати з нього сік.

В окремій тарілці змішати сік імбиру, соєвий соус, гірчицю, мед, олію.

Додати до перченого м’яса часник, маринад і все гарно перемішати.

Накрити кришкою і залишити м’ясо на 24 години у холодильнику. Поки маринується перемішайте декілька раз.

Увага: солити м’ясо не потрібно.

Смажите шашлики на природі, слідкуючи щоб не пересмажилося. Коли м’ясо зняли з шампура, можна трішки присолити за бажанням.

Можна скуштувати соковитий та смачний шашлик. Додавайте порізані свіжі овочі та різноманітні соуси за смаком.

Приємного смаку!