Суфле «Пташине молоко» – кулінарний рецепт з фото

Суфле «Пташине молоко» – кулінарний рецепт з фото

Суфле «Пташине молоко» – кулінарний рецепт з фото. Знайомі ласощі з дитинства, цей смачний бісквітний торт – ніжний та повітряний.

Рецепт приготування вишуканого солодкого десерту суфле «Пташине молоко».

Інгредієнти

Білки з яєць 4 шт.
Цукор 1 стакан
Шоколад 100 г.
Желатин 1,5 ст. л.

Суфле «Пташине молоко» – покроковий рецепт з фото

Замочити желатин в теплій воді, знадобиться 0,5 стакана води.

Через 20 хвилин нагріти суміш на водяній бані, желатин повинен повністю розчинитися.

Збити білки блендером. Додаємо потроху цукор і збиваємо до стійких піків.

Продовжуємо збивати додаючи розчинений желатин.

Отриману масу вилиту у силіконову (або іншу) форму і рівномірно розрівняти.

Поставити масу у холодильник на 20 хвилин.

Розтопити шоколад на водяній бані.

Коли захолоне білкова маса, залити ії розтопленим шоколадом. Залишити до повного охолодження.

Готове суфле Пташине молоко обережно розрізуємо ножем і подаємо на стіл до улюблених напоїв.

Приємного смаку!