Суфле «Пташине молоко» – кулінарний рецепт з фото. Знайомі ласощі з дитинства, цей смачний бісквітний торт – ніжний та повітряний.
Рецепт приготування вишуканого солодкого десерту суфле «Пташине молоко».
Інгредієнти
Білки з яєць 4 шт.
Цукор 1 стакан
Шоколад 100 г.
Желатин 1,5 ст. л.
Суфле «Пташине молоко» – покроковий рецепт з фото
Замочити желатин в теплій воді, знадобиться 0,5 стакана води.
Через 20 хвилин нагріти суміш на водяній бані, желатин повинен повністю розчинитися.
Збити білки блендером. Додаємо потроху цукор і збиваємо до стійких піків.
Продовжуємо збивати додаючи розчинений желатин.
Отриману масу вилиту у силіконову (або іншу) форму і рівномірно розрівняти.
Поставити масу у холодильник на 20 хвилин.
Розтопити шоколад на водяній бані.
Коли захолоне білкова маса, залити ії розтопленим шоколадом. Залишити до повного охолодження.
Готове суфле Пташине молоко обережно розрізуємо ножем і подаємо на стіл до улюблених напоїв.
Приємного смаку!