Запечені яблука з медом та горіхами – смачний десерт до сніданку на кожен день. Печені яблука в духовці – це корисна та ароматна страва для дітей та дорослих. До вашої уваги кулінарний рецепт з фото приготування смачних яблук запечених з горіхами та медом.
Інгредієнти
- Яблука 5 шт.
- Горіхи 1-2 ст.л.
- Мед 1-2 ст.л.
- Цукрова пудра
Запечені яблука з медом та горіхами рецепт
Виріжте в яблук верхівку, відкладіть вона ще знадобиться.
Виріжте середину в яблук.
Верхівки мілко поріжте, додайте подрібнені горіхи, мед і все перемішайте.
Начиніть яблука.
Кожне яблуко замотайте у фольгу.
Покладіть яблука у форму для запікання, налийте трішки води у форму.
Поставте випікатися яблука у духовку, нагріту до 220 градусів до готовності.
Коли яблука готові, вони стають м’якими.
Покладіть печені яблука з медом та горіхами на тарілку і посипте цукровою пудрою.
Приємного смаку!