Куряче філе в апельсиновому соусі

Куряче філе в апельсиновому соусі

Куряче філе в апельсиновому соусі виходить соковитим та смачним, просто тане у роті. Куряче філе з апельсином рецепт приготування з фото та покроковим описом. Швидкий та оригінальний рецепт курячого філе з апельсинами – зручна друга страва на кожен день.

Інгредієнти

  • Філе куряче 1 шт.
  • Апельсини 1 шт.
  • Сіль, перець, олія

Рецепт приготування філе з апельсинами:

Куряче філе вимити просушити, розрізати навпіл, посолити, поперчити.

Обсмажити на сковорідці з розігрітою олією з обох боків по 3-4 хвилини на кожну сторону і викласти на тарілку.

Апельсин вимити, відрізати 4 кружечки і відкласти у бік.

З апельсина, що залишився віджати сік і порізати мілко цедру.
На сковорідку, де готувалось м’ясо, викласти апельсинові кружечки, виляти сік з цедрою і поставити на вогонь.

Тушкувати на середньому вогні сироп близько 5 хвилин, постійно помішуйте.

Викласти в сковорідку на апельсини філе закрити кришку і протушкувати філе з обох боків по 3-4 хвилини на кожну сторону.

На гарнір до курячого філе можна подати відварений рис.

Приємного смаку!