Пшоняний суп з грибами і часником
Дуже смачний пшоняний суп з грибами та часником. Простий рецепт часникового супу з пшоном і грибами – ароматна та поживна перша страва на кожен день. Гриби можна використовувати будь-які, я брала шампіньйони.
Інгредієнти
- Каструля 3 л.
- Куряче філе 450 г.
- Пшоно 150 г.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Свіжі гриби 200 г.
- Часник 3 великих зубці
- Картопля 3 шт.
- Сіль, перець, зелень за смаком
Рецепт приготування пшоняного супу з грибами
Відварити м’ясо до готовності, додати порізану шматочками картоплю і промите пшоно.
Варити до готовності картоплі і крупи. Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на середній тертці, все разом підсмажити на сковорідці до золотистого кольору.
Добавити в суп зажарку, посолити, поперчити, додати зелень за смаком. Натерти часник на мілку тертку і висипати в суп. Як закипить виключити вогонь. Закрити каструлю кришкою і дати настоятися. Смачний суп з часником і грибами готовий.
Приємного смаку!