Пшоняний суп з грибами і часником

Пшоняний суп з грибами і часником

Пшоняний суп з грибами і часником

Дуже смачний пшоняний суп з грибами та часником. Простий рецепт часникового супу з пшоном і грибами – ароматна та поживна перша страва на кожен день. Гриби можна використовувати будь-які, я брала шампіньйони.

Інгредієнти

  • Каструля 3 л.
  • Куряче філе 450 г.
  • Пшоно 150 г.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Свіжі гриби 200 г.
  • Часник 3 великих зубці
  • Картопля 3 шт.
  • Сіль, перець, зелень за смаком

Рецепт приготування пшоняного супу з грибами

Відварити м’ясо до готовності, додати порізану шматочками картоплю і промите пшоно.

Варити до готовності картоплі і крупи. Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на середній тертці, все разом підсмажити на сковорідці до золотистого кольору.

Добавити в суп зажарку, посолити, поперчити, додати зелень за смаком. Натерти часник на мілку тертку і висипати в суп. Як закипить виключити вогонь. Закрити каструлю кришкою і дати настоятися. Смачний суп з часником і грибами готовий.

Приємного смаку!